Lesvormen en tarieven

Proefles

In een proefles zing je een lied, aria of koorstuk voor wat je graag zingt. Er wordt besproken welke technische aspecten van het zingen verbetering behoeven en we gaan passende oefeningen doen. Aan het einde van de proefles kun je die oefeningen al toepassen in het gekozen lied. Het heeft de voorkeur om de les op te nemen want dan kun je die naderhand nog eens afluisteren.

Individuele zangles

Iemand die kiest voor indiduele zangles mag verwachten dat we specifiek kijken naar waar jij tegenaan loopt bij het zingen. Bij de één komt er een accent op de ademsteun en bij de ander bijvoorbeeld op het leren zingen van de vocalen. In de praktijk komt het erop neer dat je in een individuele zangles persoonlijke aandacht krijgt en oefeningen die speciaal voor jou geschikt zijn. Ook bekijken we welk repertoire nu geschikt is voor jou om zangtechnisch te groeien. En natuurlijk kun je ook altijd je eigen favoriete repertoire meenemen!

In een groepsles gaat het meestal om een groep zangers die samen zingen en zich willen voorbereiden op een concert. Ik luister dan om de samenklank te verbeteren zodat de klank van de groep beter op elkaar afgestemd raakt en beter klinkt. Ook in een groepsles wordt aan zangtechniek gewerkt want als één van de zangers zijn resonans niet goed gebruikt dan mengt zijn klank niet goed met die van de anderen wat in de ensembleklank goed hoorbaar is.

Groepsles

Concerten

Jaarlijks wordt er een leerlingenconcert georganiseerd waar je een zelf gekozen lied, aria, duet, terzet of ensemblestuk ten gehore kunt brengen. Het meedoen aan deze concerten heeft een positief effect op de zangtechnische en muzikale groei van de zanger (es).

Tarieven

Een individuele les van 30 minuten € 35,-

Een individuele les van 45 minuten € 45,-

Een individuele les van 60 minuten € 55,-

Een groepsles van 60 minuten € 65,-

Een tien-rittenkaart van 10 lessen van 30 minuten € 350,-

Een tien-rittenkaart van 10 lessen van 45 minuten € 450,-

Een tien-rittenkaart van 10 lessen van 60 minuten € 550,-

Zangles voor beginners en gevorderden in Nijmegen.

bij Zangdocente Elizabeth van Daalen. Ik help je graag: 06-44902847!

Copyright 2015 - 20 All Rights Zingenjepassie - Zangles in Nijmegen Design by Webdesign Nijmegen en Promoted by: Dutch Digital Marketing Agency