Lesmethode

Welkom op mijn website zingen je passie voor zangles in Nijmegen; zingen op alle niveau’s. Als gediplomeerd- en ervaren zangpedagoge geef ik zangles aan iedereen die wil leren zingen en zijn stem wil ontwikkelen.

bij Zangdocente Elizabeth van Daalen. Ik help je graag: 06-44902847!

Wil jij graag zangles in de buurt van Nijmegen? Als zangpedagoge heb ik een eigen lespraktijk in Nijmegen vanaf september 2003. Bel voor meer informatie over de zanglessen en leren zingen in Nijmegen: 06-44902847.

Elk mens wordt geboren met zijn eigen unieke stemgeluid.
Voor wie zijn stem wil ontwikkelen, is zangles zeker aan te raden: in een groep of individueel.

Elke zanger(es) heeft met zijn(haar) stem een ander doel voor ogen.
De één wil opera, oratorium of liederen leren zingen, de ander musical en de derde wil zijn stem scholen om in een koor te gaan zingen of wil zich voorbereiden op een studie zang aan het conservatorium. Ook als je bent vastgelopen met je stem kan ik je helpen.

Zingen ontwikkelt je gevoel voor je eigen zang- en spreekstem. Je wordt je bewuster van je ademgebruik en je ontwikkelt ademsteun in het lichaam. In de zanglessen wordt aan deze aspecten van het zingen uitgebreid aandacht besteed. Tevens wordt in de lessen het ontwikkelen van de stem gecombineerd met de techniek van het zingen zelf.

De stem is een spier die getraind moet worden door middel van oefeningen. De coördinatie van de spieren van het lichaam die bij het zingen betrokken zijn en het strottehoofd leidt door oefening tot een natuurlijk klinkende stem. Vooral het helder leren zingen van de vocalen is hierbij belangrijk en het op elkaar afstemmen van de spreek- en zangstem.

Ik geef les aan beginners en gevorderden. Wie zich wil voorbereiden op een toelatingsexamen voor het conservatorium wordt daarvoor ook door mij opgeleid.

Twee maal per jaar is er een leerlingenpresentatie zodat geoefend kan worden met zingen voor publiek.

Zanglessen kunnen per keer worden afgesproken maar je kunt ook kiezen voor een vaste les in de week van 30,45 of 60 minuten.

Als je besluit om zangles te gaan nemen, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor extra informatie of je kunt een afspraak maken voor een proefles.

Zangles voor beginners en gevorderden in Nijmegen bij zangdocente Elizabeth van DaalenIk help je graag: 06-44902847!

Zangdocente in Nijmegen

Zanglessen Voor Individuele, Beginners, Kinderen, Volwassenen en Gevorderden bij Zangdocente

Zangles Nijmegen – Zanglessen Nijmegen. Ik help je graag: 06-44902847!

Copyright 2015 - 20 All Rights Zingenjepassie - Zangles in Nijmegen Design by Webdesign Nijmegen en Promoted by: Dutch Digital Marketing Agency