Zingen voor gevorderden

Zingen voor gevorderden

Zingen voor gevorderden en tips voor gevorderde zangers

Het mooiste instrument

Mijn naam is Elizabeth van Daalen, zanglerares in Nijmegen. Van zang wordt wel gezegd dat je stem je instrument is. Dat is niet helemaal waar, je zingt niet enkel met je stem, maar met heel je lichaam. En ook je ziel maakt onderdeel uit van dat instrument. Dat instrument kun je niet in de winkel kopen, je moet haar zelf ontwikkelen en creëren. Ik kan je daarbij helpen, neem gerust contact met mij op.

uitvoerend musicus én zanglerares in Nijmegen

Ik ben zelf een mezzo-sopraan en met verschillende ensembles treed ik regelmatig op als opera- en concertzangeres. Dat doe ik met passie, plezier en toewijding. En met net zoveel aandacht geef ik zanglessen in Nijmegen. Ze zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden: optreden én doceren.

Zangles Nijmegen: talent én training

Elizabeth begeleidt beginnende en ervaren muzikanten bij het ontwikkelen van hun stem. Mijn eigen specialisatie en voorkeur ligt bij de klassieke muziek, maar de stijl waarin je zingt maakt niet uit, van klassiek tot jazz, het kan allemaal. Dat instrument waaraan we samen werken is in alle gevallen namelijk precies hetzelfde.

We besteden aandacht aan je houding, je articulatie, je ademhaling. Je krijgt oefeningen die je al snel kunt toepassen op de muziek die jij wilt uitvoeren. Expressie, muzikaliteit en interpretatie komen ook aan bod.

De eerste zangles

Bij de eerste les maken we kennis met elkaar. Ik hoor graag van je wat je plannen zijn met zingen, wat je ervaring is en waar je uit wilt komen. Dan ga je zingen. Ik luister dan naar je stem, maar concentreer me vooral op je techniek – hoe je zingt. In de regel heb ik snel een beeld van wat ons te doen staat. En dan. Dan gaan we aan de slag.

Wil je meer weten over zangles in Nijmegen? Zingen voor gevorderden contact Elizabeth van Daalen of bel naar 06-44902847!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *